Tulosta

Helpdesk ja tukipalvelut

Edujee-palvelu tarjotaan avaimet käteen periaatteella. Lähtökohtana on, että Ebax vastaa kaikesta palveluun liittyvästä teknisestä tuesta.

Olemme rakentaneet asiakkaillemme tukipalvelusivuston, josta löytyy ohjeistuksia, koulutusta, artikkeleita, tiedotteita ja vinkkejä palveluihimme liittyen. Palvelu sijaitsee osoiteessa https://support.edujee.com.

 

Laajennetut tukipalvelut

Laajennetut tukipalvelut sisältävät paitsi järjestelmän ylläpidon niin myös palvelun käytön laaja-alaiset tukipalvelut sisällöntuotannosta ja moderoinnista dokumenttien kuvaamiseen ja palvelun organisointiin.

Monesti organisaatioissa tai hankkeissa tietojärjestelmien käyttöönotto on haastava prosessi. Tällöin ongelma saattaa olla esimerkiksi sellainen, että organisaatiolla ei ole käytettävissään henkilöresursseja hoitamaan Edujee-palvelun kaltaisia yhteisöpalveluita. Tälläisissä tapauksissa kysymykseen tulevat Ebax Oy:n laajennetut tukipalvelut.

Tarvitsetteko apua Edujee sisältöjen kehittämisessä ja rakenteistamisessa tai yhteisön ulkoasun tuottamisessa? Autamme myös sisältöjen kuvaamisessa, verkkokyselyissä,  sanastopalveluiden kehittämisessä sekä tiedotteiden, palautteiden ja tilastointien raportoinnissa.

Käyttöönotto ja käyttökoulutus

Ebax tarjoaa koulutusmateriaalia ja käyttöönoton tukea sopimuksen mukaan. Meillä on Internet-tietoverkkoon perustuvat toimintamallit laajamittaisten käyttöönottoprosessien läpivientiin sekä käyttäjien perehdyttämiseen, kouluttamiseen ja käyttäjätukeen. Eri asiakasprojekteissa kokonaispalvelu voi sisältää myös organisointi, toiminta- ja liiketoimintamallien kehittämistä.

 

Ebax koulutuskokonaisuudet

Ebax Edujee verkkokoulutuspaketti sisältää selkeät ja käytännönläheiset ohjeistukset peruskäyttäjille, työtilan ylläpitäjille sekä järjestelmätason ylläpitäjille.

Opiskelussa on useita Hands on -tyyppisiä harjoitustehtäviä erilaisilta sovellusalueilta kuten tiedotuspalvelun tuottaminen, dokumenttien hallinnointi, käyttäjäverkostojen hallinnointi, asiointipalveluiden ja pääsynhallinnan hyödyntäminen sekä hakupalveluiden hyödyntäminen.

Opiskelu on toteutettavissa täysin verkko-opiskeluna ja/tai perinteisenä koulutuksena.

Ebax Oy:n järjestämät koulutuskokonaisuudet löytyvät verkkokoulutusympäristöstämme osoitteesta koulutus.ebax.fi.

 

Räätälöidyt koulutuskokonaisuudet

Edujee tuotetta voidaan soveltaa eri toimialoilla eri tavoin. Näin myös koulutuskokonaisuudet tulee sovittaa tietyille aihealueille. Koulutuksen aihealueita voivat olla mm.

  • myynninedistäminen, markkinointi ja myynti (Internet näkökulma)
  • dokumentinhallinta, dokumenttien kuvaaminen ja rakenteistaminen
  • yhteisöllinen sisällöntuotanto ja tiedonhallinta
  • innovointi-, osaamisympäristöt sekä koulutusratkaisut